Stem en Spraak

Logopedie aan de Amstel

home > organisatie

Organisatie

Stem en Spraak, Logopedie aan de Amstel is van Liesbeth ten Cate. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Stem-, Spraak- en Taalpathologie (NVSST) en de Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen (NVFW).

Logopedie aan de Amstel in Amsterdam maakt deel uit van een groepspraktijk voor logopedie, psychotherapie en coaching. De praktijk (logopedie) werkt samen met -of krijgt verwijzingen van- huisartsenpraktijken in de directe omgeving (centrum), met afdelingen KNO en MDL van o.a. het Academisch Medisch Centrum (AMC), het VU-Medisch Centrum, het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL), het OLVG, het Sint Lukas Andreas Ziekenhuis en het Slotervaartziekenhuis.

Klachtenreglement De praktijk werkt met het reglement van het NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Uw kunt het klachtenreglement hier lezen of downloaden (.pdf, nieuw venster).